Kecsketorony; Photo by Peter BorcherdsA múltkor ugyan kifejtettem, hogy egy kölcsönhatás vizsgálatához legalább két viszonyítási pont szükséges. Pusztán a 乙 Yi (yin Fa) vagy a 未 Wei (Kecske), de még a 乙未 Yi-Wei (Fa-Kecske) időminőség jellemzőiből nem lehet épkézláb előrejelzéseket adni személyes életünkre vonatkozóan.

Azonban ha az adott 乙未 (Fa-Kecske) évet a korábbi 乙未 (Fa-Kecske) évek viszonylatában vizsgáljuk, akkor bizonyos visszatérő mintázatok alapján már lehet következtetni várható eseményekre, lehetőségekre, jellemző körülményekre. Néhányan, például Raymond Lo, ebből indulnak ki éves előrejelzéseikben. A következőkben e mintázatokat igyekszem feltárni, rámutatva a megközelítés buktatóira is (amelyek sajnos a nagyhírű mestereket sem kerülik el).

Fontos, hogy ilyen összehasonlításokkor a következtetéseink megmaradjanak a visszatérő jelenségek tartományában, személyes viszonyítási pont nélkül ne lépjenek be a személyes előrejelzések tartományába. Vagyis lehet, hogy valami előfordult régen is és előfordul majd idén is, ám arra az ég világon semmi sem utal, hogy az velünk vagy valaki mással történik majd meg. Az csakis a saját és az a másik valaki képletének ismeretében értelmezhető – és akkor is csak lehetőségként, nem bizonyosságként, előre elrendeltetésként!

Ugyanakkor fenntartom az álláspontomat, hogy a Négypilléres Sorsfejtés eredendően nem események előrejelzésére szolgál, hanem személyes testi-lelki-szellemi működésünk fejlesztéséről, összhangban a változásokkal. De azért adjunk a módszernek egy esélyt, nézzük meg, mit igazolhat az alábbi levezetés... :)

Tovább az esettanulmányhoz >>

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valosagtura.blog.hu/api/trackback/id/tr307127511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása