osvalo_tanfolyam_logo_100x100_szoveggel.png
Kiterjedt és mélyreható kutatásaim tükrében bízom benne, hogy a módszert esetleg már ismerő, tapasztaltabb szakmabelieknek is tudok sok újat mutatni.

Jelentkezés a tanfolyamra

24 hónapos a tanfolyam (20 hónap online és 4 hónap során személyes gyakorló találkozó)

■ Jelentkezési felület: http://osvalo.hu/jelentkezes-teljes/
■ Részletes tanterv és díjak: http://osvalo.hu/tanfolyam/

■ Az egyes hónapokra kattintva lenyílik a tartalom
Értékes bónuszok várják a jelentkezőket!
Előfizetési lehetőség jelentős árkedvezményekkel!

A tanfolyam tervezett indulása június 8., de egészen július 1-ig nyitott rá a jelentkezés.
■ A 24 hónapos tanfolyam akkor indul, ha legalább 10 tanuló befizette a tanfolyam díját.
■ Ha esetleg most még nem tudna valaki részt venni anyagi vagy egyéb okokból, később is megnyitom a lehetőséget a jelentkezésre. De akkor már ezek a kedvezmények és bónuszok nem érvényesek.

 

Értékes BÓNUSZOK


■ Az első és minden tizedik résztvevő, aki születési adatokat is megad, meglepetés ajándékban részesül!
Hívd meg ismerőseidet, és sikeres feliratkozásuk esetén (ti. befizetik a tanfolyam díját) jelentős kedvezményeket kapsz, melynek részleteit a visszaigazoló emailben találod. Emailben jelezheted felém az ajánlásokat.
■ Jelentkezz június 5-ig, és a díjfizetési csoportoknál említett ajándék máris a tiéd!
■ A tanfolyam során számos bónuszt kapsz érdemi hozzászólásaidért cserébe (pl. magyar nyelvű kivonatok ősi sorsfejtési művekből; kiterjedt hivatkozáslista önálló kutatásokhoz; alkalmi meglepetés anyagok)!

 

Ingyenes bevezető anyag


■ Ha egyelőre bizonytalan vagy, ajánlom az ingyenes bevezető 0. hónapot:
http://osvalo.hu/jelentkezes/
■ Erre még június 1-ig lehet külön jelentkezni, utána már csak a tanfolyamra való jelentkezéssel kaphatod meg ezt az anyagot.
■ Ez az anyag még inkább elméleti, de átfogó ismeretekre tehetsz szert a sorsfejtés világképéről és történelmi hátteréről, illetve az Ősvaló szemlélet alkalmazásáról.
■ Tartozik hozzá egy külön zártkörű fórum (a Yahoon és a Facebookon is), ahol felteheted a kérdéseidet a tananyaggal és a tanfolyammal kapcsolatban. De külön is írhatsz, külön is elérhető a tananyag.
■ Június 2-4 hétvégén élő beszélgetést tervezek (max. 10 fős csoportokban, de személyes beszélgetés is választható), ahol közvetlenül kérdezhettek tőlem az eddigi tananyagról és a tanfolyam további hónapjairól.

Bízom benne, hogy a kapott tananyag szakmai hitelessége és mélysége megadja a bizalmat a teljes tanfolyamon való részvételhez.

—————————
Hornyánszky Simon
sorsvezetési és fengshui tanácsadó;
az Ősvaló tanfolyam vezetője

A bejegyzés trackback címe:

http://valosagtura.blog.hu/api/trackback/id/tr6412538511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.