Ezen az oldalon folyamatosan nyomon követhetjük az adott időpontban megnyilvánuló minőségeket a Négypilléres Sorsfejtés szerint.

http://bazi-calculator.com/hu/
A kínai sorsfejtési szakkifejezések alapján magyar nyelvre ültettem ezt az elképesztően sokrétű, részletgazdag és szemléletes (színek, diagramok) online képletszámító alkalmazást. Nagy előnye, hogy figyelembe veszi az időegyenletet, így a valódi napidőt (RST) is jelzi. Lehetőség van továbbá teljes képletösszevetésekre. Fontos, hogy ne essünk a mennyiségi elemzés kísértésébe, a sorsfejtés a kölcsönhatásokról, a qi-áramlásról, állapotváltozásokról szól, nem pedig százalékos arányokról. Előfizetéssel még összetettebb kimutatások érhetőek el. Hátránya, hogy az ingyenes változat naponta csak 10 oldalbetöltést engedélyez egy IP címről. :( Ezért inkább a következőt ajánlom:

https://chinesemetasoft.com/BaZi/Free?lan=hu
A kínai sorsfejtési szakkifejezések alapján magyar nyelvre ültettem ezt az ingyenesen (vagy bővebb funkciókkal fizetős változatban) használható alkalmazást. Az adott időpont Négy Pillér képlete megtekinthető ingyen már ebben az állapotban is meglehetősen sokrétű kimutatással (NaYin, jelképes csillagok, Liu Ren és QiMenDunJia vonatkozások), de előfizetéssel még részletesebb, és dátumokhoz tartozó keresés viszont előfizetést igényel. Megéri, mert egyedülálló módon lehetőség van kínai időminőségekből kiindulva Gergely-naptárbeli dátumokat keresni: tehát megadhatjuk, hogy Jia-Wu év Bing-Xu hónap Xin-Wei napjának milyen dátumok felelnek meg 1900-2050 között.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valosagtura.blog.hu/api/trackback/id/tr214518344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása